Жените и агресията

03 / Януари / 2020

1 - Жените са по-малко агресивни

Ни най-малко! Жените имат само различни начини за изразяване на агресия. Нашият метод - огромна тухла случайно счупи прозорците на съседите. И, разбира се, нямаме нищо общо.

2 - Жените не обичат порно

Толкова е абсурдно, че дори не искаме да коментираме това. Може ли някой наистина да мисли за това?

3 - Жените се нуждаят от секс заради любовта

Само за любов! Иначе носи само тъга и съжаление сутринта! Ясно е, че този мит има своя произход при мъжете. Доскоро мъжът не можеше да разбере дали жената е родила дете. Така че това е необходимо, за да има жена отвращение към секса. Това е мръсна, неуважителна дейност, от която една примерна жена трябва да се срамува. Но природата не може да играе и либидото има лоши последици. И какво правят жените? Те създават концепцията за секс за любов! Защото любовта е толкова голяма и възвишена, че дори мръсният секс не може да я наруши. Той може само да го подобри. Много е смешно, че все още някой вярва на този мит.14 от най-добрите феминистки моменти на Златните глобуси
Подобно на много спектакли от холивудските награди, Златните глобуси правят заглавия отвъд номинираните: за изявления на червения килим, натрапчиви изказвания и шеги, направени на скъпо на зрителите на звездите.

През последните години събитието, което се провежда от Холивудската асоциация за чуждестранна преса (HFPA), все повече се използва като платформа за феминистки дискурс.

След стартирането на движението Time's Up през януари 2018 г., церемонията по награждаването (която беше само след дни) видя, че A-listers приемат изцяло черен дрескод, в подкрепа на онези, които са преживели сексуален тормоз в бранша.

Няколко известни личности донесоха влиятелни активисти като свои гости за случая, включително Мишел Уилямс, която беше придружена от основателя на #MeToo Тарана Бърк.

Същата година Натали Портман извика кандидатите на всички мъже в категорията за най-добър режисьор, докато представи наградата, момент, който е влязъл в историята.
„Имаме деца. Имаме съпрузи си, ако имаме късмет, и партньорите си, който и да е. Но трябва да намерим лично изпълнение! “